Over Martin

Mijn naam is Martin Versnel. Ik leef samen met mijn vrouw in Assen. Onze twee kinderen lopen al enige tijd hun eigen, unieke pad. Van oorsprong heb ik een technische opleiding gedaan en werkte  parttime in het speciaal onderwijs.

In aanraking gekomen met ‘familieopstellingen’ vielen er voor mij allerlei stukjes op zijn plaats en is er een spirituele ontwikkeling op gang gekomen. Het volgen van de Overgangsriten van de Munay-Ki was daarbij de eerste stap. Hierna heb ik me verdiept in het Siberisch – en Noord-Amerikaans Sjamanisme. Op dit moment loop ik ‘het pad van de Bard’ uit het Druïde-stuk.

Tijdens de opleiding ‘transgenerationeel werken’ merkte ik dat er tijdens de opstellingen soms bepaalde klanken uit mijn keel kwamen. De opleiding ‘klankhealing’ heeft toen een aanzet gegeven tot energetisch werk, het ontwikkelen van mijn stem en het gebruiken van de klank van allerlei instrumenten.

Wellicht tot ziens!